Tuntud südamearst Aseem Malhotra esines saates "Tippjuhi päevikud", milles rääkis südamehaigustest ja modRNA vaktsiinide tervist hävitavast mõjust.

Ühe ilmavõrgu populaarsema päevikusaate juhi Steven Bartletti küsimustele vastates rääkis Malhotra:

"Inimest, kes lasi ennast süstida, tabasid suurema tõenäosusega tõsised tervisekahjud kui inimest, kes sattus Covidi nakkusega haiglasse. Tervis sai raskemal kujul kahjustada ühel inimesel kaheksasajast süstitust ja viisil, mis nõudis haiglaravi, põhjustas puude või mõne muu elu muutva sündmuse. See juhtus pealekauba haiguse leviku varases faasis kui levis kõige surmavam tüvi…  

Üks kaheksasajast tervisekahjude määr on vaktsiinide puhul täiesti vastuvõetamatu, sest varem on turult eemaldatud vaktsiinid, mille kaasnähtude määr on märgatavalt väiksem. Seagripi vaktsiin keelati ära, kuna see põhjustas Guillain-Barre sündroomi, mis on invaliidistav haigusseisund, ühel inimesel sajast tuhandest. 1999. aastal eemaldati käibelt rotaviiruse vaktsiin, kuna see põhjustas lastel soolesulgust ühel lapsel kümnest tuhandest süstitust."

Malhotra sõnul vaatasid mitmed tunnustatud teadlased üle ravimiettevõtete teadusuuringud, milles väideti, et modRNA süstid on 90–95 protsenti tõhusad ja leidsid, et need valetasid nii ohutuse kui tõhususe osas. Südamearsti sõnul on Covidi vaktsiinide põhjustatud kogukahju "katastroofiliselt suurem" kui nendest saadud kasu.

Eestis oli 2023. aasta märtsi alguse seisuga Covidi vastu täielikult vaktsineeritud 848 000 inimest. Malhotra osutatud modRNA ainete tervisekahjude suhte 1:800 kohaselt peaks Eestis olema üle tuhande inimese, kellele süst põhjustas "elu muutva" tervisekahju.

Toimetas Karol Kallas