Plakat "Reisihoiatus: kas teadsite, et Rootsis on kõrgeim vägistamiste määr maailmas?" Istanbuli lennujaamas. Kampaania käivitus paar päeva pärast seda, kui Stockholm süüdistas Türgi valitsust seksi legaliseerimises alaealistega. Foto: Ozan Kose, AFP/Scanpix

Islamistidel ja migrantidel on juba õnnestunud tuua Rootsi šariaat, väitis Breitbartile Rootsi kirjanik Ingrid Kristina Carlqvist.

Carlqvist selgitas intervjuus Breitbart Londoni peatoimetajale Raheem Kassamile, et islamiseaduse peamised elemendid on sisuliselt maksma pandud, kuna naised on hakanud kartma minna kohtadesse, kus on aset leidnud vägistamised ja kallaletungid.

"[Migrantide] islamikogukondades ei ole naistel avalikesse paikadesse asja. Nad ei tohi liikuda ringi üksi ega looriga kinni katmata," ütles kirjanik ning kinnitas, et mõnede moslemite arvates on neil õigus vägistada mittemoslemitest naisi.

"Neil on õnnestunud ajada Rootsi naised ja tüdrukud minema avalikust ruumist, sest ühel päeval ei taha keegi enam minna muusikafestivalile või ühissauna, ujulasse ja nii edasi," jätkas Carlqvist nn rahureligiooni viljade paljastamist ning rääkis vägistamistest ja ahistamistest suvisel Rootsi muusikafestivalil. "Ja nii ongi neil juba õnnestunud tuua Rootsisse šariaat."

Olles kuulnud endise USA presidendi Bill Clintoni ettepanekust asustada pooltühi Detroit sissetoodud süürlastega, küsis Carlqvist, kas kõnealune poliitik teab "midagi tagajärgedest siin Euroopas" või on ta "lihtsalt õel ja kuri."

Carlqvisti ülevaadet varjupaigataotlejate kasvavast vägivaldsusest rootslaste vastu võite lugeda siit.

Juulis teatasid 35 noort naist rünnakutest noorte välismaalaste poolt muusikafestivalil. Mõned nädalad varem leidis ühel teisel festivalil aset 40 rünnakut, nende hulgas viis vägistamist.