Pilt: BigStockPhoto

ÜRO eesmärgiks on uus maailmakord. Seda kontrollib rahvusvaheline oligarhia, mis on heitnud ühte Hiina kommunistidega, ja antud jõugu eesmärgiks on maailma võimu ning vara kontrollimine.

Antiglobalistliku internatsionaali manifesti algatajad kirjeldavad oma organisatsiooni kui üleilmset organisatsioonide ja inimeste liitu, mis on ühinenud manifestis esitatud põhimõtete alusel. Nende põhimõtete hulgas on arusaamine, et teatud poliitikud ja raha- ning tehnoloogiatööstuse juhid-omanikud moodustavad üleilmse oligarhia. See oligarhia – ülirikkurid ja nende poolt ära ostetud poliitikud – on võtnud pähe maailmaimpeeriumi ehitamise, mille aluseks on üleilmne biotehnoloogiale rajatud totalitaristlik jälgmisühiskond. Selle tulemuseks on võimu ja maailma rikkuse koondumine pisikese vandeseltsi kätte. 

Oligarhide jõugu satanistliku ürituse "nimi on leegion" ehk sellel on palju nimesid: suur lähtestamine, Ühe Maailma Valitsus, Agenda 2030, rohepööre, energiaüleminek, rassiõiglus, suur asendamine jne. 

ÜRO, selle leegioni mõõtu allorganisatsioonide ja suuresti Euroopa Liidu näol on tegemist korporatistliku vandenõuga, mis jätab rahvusriigid ilma iseseisvusest ning inimesed nende Jumala poolt antud õigustest. Antiglobalistliku internatsionaali eesmärgiks on seista rahumeelselt ja jõuliselt vastu uuele maailmakorrale.

Saksamaa majandusteadlane Antony Mueller selgitab täpsemalt kuidas ÜRO on suur pettus ja sisuliselt eugeenilise rahvastikukontrolli ning totalitaarse uue maailmakorra projekt.

Toimetas Karol Kallas