Milline on Objektiivi roll Eesti meediaväljal ning mille poolest me erineme teistest väljaannetest? Miks on aga eriti oluline, et Teie annaksite oma võimalikult helde toetuse meie portaali tegevuse jätkamiseks ja arenguks? Objektiivi toimetuse liikmed mõtisklevad portaali tegevuse ja eesmärkide üle parasjagu kestva kevadise annetuskampaania kontekstis.

Parasjagu on käimas Objektiivi kevadkampaania, mille eesmärgiks on koguda Objektiivi järgmise poole aasta tegevuskulude katteks 50 000 eurot. Käesolevas videos mõtiskleb Objektiivi meeskond küsimuste üle, miks on vaja Objektiivi ja milline roll on meie portaalil eelkõige konservatiivide sõnavabadust järk järgult piiravas ühiskonnas ja selle avaliku arvamuse väljal.

Et tõeline kodanikumeedia Objektiivi näol võiks areneda ja selle haare Eesti meediaväljal laieneks, siis palun tehke selleks oma võimalikult helde annetus. Eelkõige tasub meeles pidada, et ka iga eesmärgi ületanud annetus võimaldab meil Objektiivi paremini ja tõhusamalt käimas hoida.

Eriti tänuväärne ja meie töö seisukohast hädavajalik on see, kui lisaks ühekordsele toetusele teete Objektiivile ka igakuise püsiannetuse.

Toetage sõltumatut kodanikumeediat, pange meie ühisele üritusele oma õlg alla ja tehke annetus kohe täna!

Täname ühtlasi kõiki neid, kes on Objektiivi juba oma annetusega toetanud!

Head kaasamõtlemist!