Kamala Harris saates RuPaul's Drag Race All Stars Pilt: X/@RuPaulsDragRace

Kamala Harris astus vahetult enne Ameerika Ühendriikide Demokraatliku Partei presidendikandidaadiks saamist üles saates "RuPauli transvestiiditähtede konkurss" ja kutsus kõiki valima.  

Telekanali Paramount+ saade RuPauli transvestiiditähtede konkurss (RuPaul's Drag Race All Stars) lindistati enne kui Joe Biden teatas 21. juunil oma presidendiametisse kandideerimisest loobumisest. Seksuaalsetel põhjustel naisteriideid kandvate meeste saade koos Harrisega jõuab eetrisse 26. juulil, vahendab Breitbart.

Harris hirmutab saates omasooiharaid inimesi valetades: "Iga päev me näeme, kuidas meie õiguseid ja vabadusi rünnatakse, sealhulgas igaühe õigust olla see, kes ta on; armastada seda, keda nad armastavad ja seda avalikult ning uhkelt." 

Ta rääkis sellist juttu vaatamata asjaolule, et Ameerika Ühendriikides pole ühtegi föderaal-, ega osariigi seadust, mis karistaks omasooiharust või keelaks samasooliste abielu.

Harris transvestiitide keskel Allikas: X/@RuPaulsDragRace

Peale seda, kui Demokraatlik Partei võidis Harrise demokraatlikke protsesse eirates ja senise eelvalimiste protsessi tühistades presidendikandidaadiks, on talle ülevoolavat toetust avaldanud suur hulk tähestikurahva organisatsioonide juhte.

Teiste hulgas toetavad teda presidendina Inimõiguste Kampaania, Soovahetajate Võrdsuse Advokaadid, ja Rahvuslik LGBTQ Rakkerühm

Toimetas Karol Kallas