Foto: eurovisioon.ee

Laulja Sandra Nurmsalu kirjutas oma sotsiaalmeediapostituses resoluutselt, et ei lase kindlasti oma lapsi vaktsineerida, mitte mingil juhul ja mitte iialgi, ka mitte üle tema laiba. Pigem tuleb ta neile, kes seda üritavad, ka teisest ilmast järgi.

Alljärgnevalt toome ära Sandra Nurmsalu sotsiaalmeediapostituse muutmata kujul:

"Te võite võtta minult võimaluse laulda laval. Muusika loomine publikule, mille nimel olen pikki aastaid õppinud ja vaeva näinud, on olnud minu kutsumus siin elus. Arvasin, et armastan laulmist nii palju, et ei oskakski ilma selleta elada, kuni sündis meie esimene laps. Täna, 11 aastat ja neli last hiljem ütlen kindlalt, et kui te võtate minult mu ameti laval süstivabalt kontserte anda ja peaminister targutab – mine otsi omale siis uus töö, kus sa ei puutu teiste inimestega kokku ja ongi ju lahendus – siis see ei olegi nii kohutav. Inimene harjub ja kohaneb üsna paljuga, mis ei tähenda kaugeltki nõusolekut või leppimist. Kuid jätke meelde ja SEE EI MUUTU: ma ei anna teile oma lapsi. Mitte mingil juhul ja mitte iialgi! Ka mitte üle minu laiba – tulen teile ka teisest ilmast järgi."

Varasemalt on Nurmsalu teatanud, et keeldub esinemast kohtades, kus nõutakse vaktsineerimise tõendit, kirjutades, et "palun ärge vaevuge mulle rohkem muusikasooviga kirjutama, kui teie üritusel absurdi tehakse. Ma ei tule."

Toimetas Martin Vaher