Trump pidamas kõnet USA vabariiklaste kongressil. Foto: Scanpix

Kui kinnimätsimine, valetamine, juramine ja lauslollus räägib iseenese eest – kui seda tehakse, kui käib aastakümnete pikkune kõigile alatult näkku valetamise kampaania, siis on seda kellelgi vaja, seda on vaja mõrvaritele oma kuriteo varjamiseks.

Väljas on soe, ei saja, pole ka liiga palav, on ilus hilissuvine aeg, kisendavad sookured ja ägavad harvesterid – on salamõrvarite aeg. Paljud meist muidugi ei tunne huvi ümbritseva maailma vastu, jalgpalli EM lõppes ära ja ega muu ei huvitagi eriti, ka idarindelt ei tule erutavaid pealetungiuudiseid. Ja kellel pole just mürsk silmas, sellel terendavad ees maksmata kommunaalarved.

Mis sest Ameerika presidendi, nüüd võib juba öelda kindla presidendi, tapmisest ikka. Kas meil siin paepalsel maal vähe tapetakse, näed üks rahapesu panga töötaja rippus puu otsas ja keegi ei pannud tähele, keegi entsüklopeediate kirjastaja kukkus salapärasel moel trepist alla ja tema keha tuhastati veel enne lahkamistulemuste saabumist, Sirgu surma ametlikku versiooni kinnitavad siiani retoorika küsimuses tundlikud ajaloolased. Aga mina ütlen teile, et see oli mõrv. Ja see ka.

Muidugi oli mõrv, mõrvad ikka mätsitakse kinni, see veel ei tähenda, et ei oleks olnud alatu inimese äratapmine. Esimesed uudised Trumpile tehtud atentaadist rääkisid sellest, et Trump katkestas kampaania pärast kukkumist või et salateenistus katkestas Trumpi kampaania, sest oli kisa-kära, no ja Trump kardab kisa-kära kohe kangesti. Ja lollusele tuleb aina lisa, nii nagu Kennedy tapmise puhul. Mõrvati kuldsetel kuuekümnendatel, ent tõde teab vaid tuul.

Kui kinnimätsimine, valetamine, juramine ja lauslollus räägib iseenese eest – kui seda tehakse, kui käib aastakümnete pikkune kõigile alatult näkku valetamise kampaania, siis on seda kellelgi vaja, seda on vaja mõrvaritele oma kuriteo varjamiseks. Kennedy tapja tapeti, maha löödi ka tapja tapja, pea kõik tunnistajad surid ebaloomulikul viisil – jälgime hoolega arenguid, see on muster.

Mis on uut ja erinevat? Mis teeb Trumpi mõrvakatse unikaalseks ja huvitavaks? Esiteks suurepärased ja heroilised fotod võitle-võitle-võitle momendist. Seda peab ise nägema, kindlasti olete näinud. Kas midagi võrreldavat on Figo, Kennedy, Reagani või kelle iganes mõrvast või mõrvakatsest? Ei. Midagi taolist ei ole, ega saagi olla. 

Mina tunnustan siin eidekeste ja feministide teeneid. Presidente ja muid tähtsaid ninasid valvanud turvatöötajad on alati olnud hiiglaslikud kapid, nüüd aga sagisid verise särgiga Trumpi ümber mingi haledad ja kidurad naiskodanikud, kogu stseen tähelipu all enne ohvri minema lohistamist meenutas rokkstaari mahamurdmist karja kiimaste emasfännide poolt. Selle vahega, et mahamurdmine ja minema lohistamine ei õnnestunud kuidagi, jõud ei käinud üle. Oli raske, tekkis tõrge ja Trump sisustas vaba aja poseerimisega. Tulemuseks sajandi fotod.

Vähe sellest, ka salateenistuse ülem, keda oleme näinud hämaraid intervjuusid andmas, on nomenklatuurne tädi, endine üleilmse limonaadivabriku turvamutt – ärge varastage mu krõpse, eks ole. Kes on selle kauni foto taga? Tavalised kahtlusalused, lollid eidekesed, abitud tibid, jõhkarditest kommunistid, neid mahitavad limonaadikombinaadid. Nii see kõik läbi kukkuski. Ärge kunagi usaldage ega palgake eitesid ja antifa hipisid – ohver jääb kindlalt ellu.

Kuidas on salateenistusse värvatud elusid päästma olematu kehaehituse ja marketi kassapidaja füüsilise võimekusega äbarikud. Kõik on selge, ülevalt on tulnud ettekirjutus mehitada turvameekonnad kolmandiku osas feministidega. Selleks on salateenistuse kehalise võimekuse tase sisuliselt null, piisab kui jooksed tsivilistist treenimata koeralita kiirusel. Seda oleks tavalise mõrvari vastu muidugi vähe. Aga…

Ka mõrvariteks palgatakse luusereid ja haledaid rotte, kes saja meetri pealt ka suurele mehele pihta ei saa. Häbi, häbi. See on ikka täielik vandenõulik katastroof, kõik on enam vähem korralikult ette valmistatud, püssimees jalutab üle lageda välja, see ka, et pätt sõidab kohale lõhkeainest punnis autos, leiab katusele ronimiseks redeli, mida keegi ei ole märganud ja seab ennast operatiivstaabi katusele sisse ning pikutab seal segamatult ligi pool tundi ja teeb väidetavalt kolm lasku, siis sureb nii nagu plaanis ilmselt oligi.

Kas ülejäänud kuulid tulid läheduses asuvast, aga samuti turvamata veetornist, kusagilt metsast või mujalt, seda ei tea meie. Tunnistajad kinnitavad nii ja naa, ka kuulide ekspertiis näitavat, et võimalikud ja loogilised lisatulistajad olid palju kaugemal kui kandikul serveeritud antifa hipi. Välja imbub igasugust infot, igal juhul usutavamat kui ametlik inin. Igal juhul maha koksatud laskurit nägid palju tavakodanikud, andsid sellest ka jõustruktuuridele teada, aga ükski ligi poolest tosinast institutsioonist ei suutnud poole tunni jooksul midagi ette võtta. Kuidas te seda seletate?

Võimalik, et neid kõiki juhivad lollid eided, kommunistidest vandenõulased või muud seapeedid. See, kuidas luured ja kohtud on Trumpi aastaid alusetult vaevanud, laimanud, süüdistanud ja represseerinud on fakt. Sellised asjad ei juhtu iseenesest, kõigest sellest vandenõulikust vaenutegevusest pole olnud aga kuigi palju kasu, kohtuasjad jooksevad üksteise järel liiva ja kõikvõimalikke vene suhteid ei õnnestu tõestada, sest neid pole olemas.

Nii ei jäägi muud üle kui Trump maha tappa, sest muidu ootab väga paljusid riiklikke kurjategijaid, reetureid ja salamõrvareid vangla, ilmselt peavad ka relvatöösturid minema tootvale tööle, sest lollile sõjale tehakse lõpp 24 tunni jooksul, ehk va Kaja Kallas; läti poliitiline eliit ja muud sellised pingutavad tapatalgute nimel nii, et soole jupp tagant väljas. Sõjaäri viib salamõrvani, aga see on ju loogiline, kui sa oled tapmisest teinud endale sissetuleku allika.

Mõrvaiha on küll meeletu, palju kisa, vähe villa, kuidas kõik need madonnad ja deniirod on ulunud, et tahavad Trumpile lõuga anda, et ta tuleks ära koriatada ja sihikule võrra, nagu ütles tuumaseniil J. Biden. Tõesti, teie jaoks on debattide aeg läbi, koerad. On aeg kogu see marutõbine porukas magama panna. Loodetavasti Trump seda võimule saades ka teeb.

Ja et ta võimule tuleb, see on kindel, pilt on hea, tema poliitilised vastased on ennast paljastanud terroristide ja vägivaldsete lojustena ja see, et kasutatakse nii ilmselgelt meeleheitlikku vahendit nagu salamõrv, mis on ilmselgelt orkestreeritud ja mahitatud, räägib sellest, et globaalkomunistidel ja satanistidel on selge, et Trumpi vastu mitte midagi muud enam ei aita. Aga ka see ei aidanud.

Mis järgmiseks? Tuumasõda, inimesele ohutu kanagripi pandeemia või suuremat sorti elektrikatkestus ja sellest tulenev kaos ja nälg ja laamendamine? Kõik on võimalik, selge on aga see, et satanistid uusi trikke ei õpi, teevad alati seda, mida nad kogu aeg on teinud, pangakrahh oleks minu isiklik valik ja kindel soovitus.

Seega lähen viimast vähest raha kulutama ja soovitan kõigil tunda rõõmu sellest, mis on ja nii kaua kui veel võimalik. 

On salamõrvarite aeg, ilus aeg, igatahes ja ilmtingimata.