Saksamaa roheline eurosaadik Daniel Freund Foto: danielfreund.eu

Saksamaa roheline eurosaadik Daniel Freund leiab, et Ungari peaminister Viktor Orbán on korrumpeerunud ja ta tuleb selle eest vangi panna.

Freundi sõnul on Orbán "varastanud Euroopa allikatest tohutus koguses". Saksamaa rohelise meelepaha põhjustas lisaks asjaolu, et kuna Ungari on Euroopa Ülemkogu eesistuja, siis riigi peaministril oli võimalik üheksandal oktoobril Euroopa Parlamendi ees oma eesistumise programmi ja vaateid tutvustada, vahendab ReMix.

Ungari peaministri korruptsioonisüüdistuste keskmes on Euroopa toetusrahade ebasihipärane kasutamine. Tähelepanuta jäetakse samas asjaolu, et kogu Euroopa Liit on täis Euroopa Liidu rahade eest ehitatud kasutuid taristuobjekte, nagu näiteks rattateed, mida keegi ei kasuta, mitte kuhugi viivad sillad ja viaduktid või sadade miljonite eurode eest ehitatatud-ehitatavad raudteejaamad-raudteesõlmed-piiripunktid, kuhu ei sõida ükski rong elik ei rajata isegi raudteed.

Lisaks ajavad rohelise kurjaks Orbáni suvised püüdlused sobitada Ukraina ja Venemaa vahel rahu. 

Käesoleval aastal üle Euroopa Liidu toimunud valimistel, kaasa arvatud Euroopa Parlamendi valimistel, olid suurimateks kaotajateks rohelised, mis osutab nende ideoloogilise mõju hääbumisele.

Euroopa Liidu suurim korruptant on Euroopa Komisjon ja korruptsiooni kanaliks selle rohepööre, mille eesmärgiks pole mitte maailma "päästmine" vaid uuskolonialistlik impeeriumi ehitamine

Saksamaa peavooluparteid, sealhulgas Rohelised, soovivad peale hävitavaid kaotusi kolme liidumaa kohalikel valimistel riigis populaarsuselt teisel kohal oleva konservatiivse Alternatiiv Saksamaale ära keelata.

Toimetas Karol Kallas