David Rockefeller. Foto: Wikipedia

Eile suri 101 aasta vanusena Standard Oili kaasasutaja John D. Rockefelleri viimane elus olnud lapselaps, USA investeerimispankur ja juhtiv globalist David Rockefeller.

1915. aasta 12. juunil sündinud David Rockefeller oli Rockefelleri dünastia vanim elusolev esindaja. David Rockefelleri abikaasa, neiupõlvenimega Margaret McGrath, lahkus aastal 1996. Neil oli kuus last ja kümme lapselast.

1973. aastal asutas David Rockefeller liberaalse globaalpoliitika ja -majanduse edendamiseks Trilateraalse komisjoni, mille liige oli Uute Uudiste andmetel enne Eesti presidendiks saamist ka Toomas Hendrik Ilves.

Oma 2002. aastal ilmunud memuaarides kirjutas David Rockefeller: "Mõned usuvad isegi, et me oleme osa salaliidust, mis töötab Ühendriikide parimate huvide vastu, iseloomustades mind ja mu peret kui "internatsionaliste", kes peavad koos teistega üle maailma vandenõud ehitamaks sügavamalt integreeritud globaalset poliitilist ja majanduslikku struktuuri – ühte (ühtset) maailma, kui soovite. Kui see on süüdistus, siis võtan selle omaks – ja uhkusega."

Samuti on Rockefeller öelnud järgmist: "Me oleme tänulikud [ajalehtedele ja ajakirjadele] Washington Post, New York Times, Time Magazine ja teistele suurepärastele väljaannetele, kelle direktorid on osalenud meie koosolekutel ning austanud oma lubadust vaikida (ingl. k. their promises of discretion) ligi 40 aastat… Meil oleks olnud võimatu arendada oma plaani maailma jaoks, kui meid oleks kõik need aastad asetatud avalikkuse [rambi]valgusse. Aga maailm on [nüüd] haritum ja targem (ingl. k. more sophisticated) ning valmis marssima maailmavalitsuse suunas."

Sest "rahvusvahelise eliidi ja globaalpankurite rahvusteülest suveräänsust tuleb kindlasti eelistada viimastel sajanditel praktiseeritud rahvuslikule enesemääratlusele."

https://www.youtube.com/watch?v=t2qANAvShoI