Mara Daffron ja Kacy Sloan Foto: X/@libsoftiktok

Arizona ülikooli must naistudeng pussitas valget naistudengit, kuna pidas viimast "kergeks sihtmärgiks".

26. septembril hüppas must 19-aastane naistudeng Kaci Sloan oma kohalt püsti ja pussitas 19-aastast valget naistudengit Mara Daffronit kaks korda, kui viimane sisenes klassiruumi, vahendab New York Post

Väidetavalt Sloan kaalus loenguruumis kahte rünnaku sihtmärki ja otsustas Daffroni kasuks, kuna pidas teda kergemaks saagiks, selgub kohtudokumentidest. Daffron toimetati haiglasse, kus teda opereeriti ja tema haavad ei ole eluohtlikud.

Sloan peeti peale noarünnaku peatselt kinni, kinnitab kohalik politsei. Sloan tuli kooli kindla kavatsusega kellelegi haiget teha. Mis oli rünnaku motiiviks, pole hetkel teada. Otsuse kedagi rünnata langetas must naisüliõpilane eelmisel õhtul.

Sloani rääkis uurijatele, et ta teadis ohvri esimest nime, kuid rohkem midagi temast ei teadnud. Daffron kinnitas uurijatele, et ta ei tea, miks teda rünnati.

student in hospital bed
Mara Daffron haiglavoodis Foto: Launi Schriner-Daffron/Facebook

Sloani ootab süüdistus rünnakus surmava relvaga raskendavatel asjaoludel ja relvaga ebakorrapärases ringikäimises. Sloan vabastati 250 000 dollarilise kautsjoni vastu ja ta peab kohtu ette astuma 30. septembril.

Toimetas Karol Kallas